Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
A végjátékok döntöttek a javunkra! Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. február 06.

ImageAz Alcoa FKC RightPhone harmadszor találkozott ebben a szezonban az Újbuda TC csapatával, és a korábbiaknál ugyan szorosabb mérkőzésen, de ezúttal is győzelmet aratott. Mindkét félidőnek a hajrájában kerültek fölénybe a vendég fehérváriak: a szünet előtt 5-0-s sorozattal szereztek 14-11-es félidei előnyt, majd a meccs utolsó hat percét 7-2-re nyerve állították be a 20-27-es végeredményt.

Tovább...
 
Február veszélyei Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. február 06.

ImageA rangadók diadalmas megvívása és a kupában történt továbblépés után akár a megkönnyebbülés is elöntheti a fehérvári játékosokat - és éppen ebben rejlik a következő meccsek veszélye. A nehéz meccsek után másként nehezek jönnek, elsőként a szegedi. - Gyanítható, a Szedeák vezetői, játékosai látatlanban aláírták volna, ha a szezon előtt valaki felajánlja az újoncnak, hogy a 18. forduló után úgy áll a 12. helyen, hogy néggyel több győzelme van a kiesőzónában tanyázó riválisoknál.

Tovább...
 
MK: Éltünk a lehetőséggel! Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. február 04.

Image2006 után újra a Magyar Kupa négyes döntőjében a csapatunk! Míg két fordulóval korábban egyedül az Alcoa FKC RightPhone-nak kellett első osztályú ellenfelen (a Veszprémen) túljutnia, a negyeddöntőben a papíron legkönnyebb feladat jutott a fehérváriaknak. Mihály Attila tanítványai éltek a lehetőséggel, és a másodosztályú Mohács legyőzésével bejutottak az MK elődöntőjébe.

Tovább...
 
XIV. Újévi Focikupa Zámolyon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 02.

Image Néhány nappal ezelőtt rendezték meg a XIV. Újévi Focikupát Zámolyon. Az idei évben másodszor került sor a kölyökcsapatok megmérettetésére is. Az Újévi Kölyök Kupát ismét Zámoly csapata vitte el. A további sorrend: Vidi, Aba, Csákvár, Sárszentmiklós, Tác és Vál. Szintén Zámoly csapatából került ki a torna gólkirálya: Erdélyi Ádám.

Tovább...
 
Ifik: Nem termett babér Újvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. február 01.

ImageAz ifik 1-6-tal, a serdülők 1-10-zel kezdték a meccsüket, és ennek megfelelően mindkét utánpótlás-csapatunk sima vereséggel térhetett haza Dunaújvárosból. Az ifjúságiaknál a sérültek és betegek mellett nem léphetett pályára Kuhinkó Vivien és Zsigmond Vivien sem, mivel rájuk ezúttal a felnőtteknél várt kulcsszerep…

Tovább...
 
Hosszabbítás után győztünk Grazban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. február 01.

ImageGyönyörű idegenbeli sikert arattunk, hiszen csapatunk hosszabbítás után győzött 3-2-re Grazban. Kovács és Vas góljával kétszer is vezettünk, a vége mégis 2-2 lett. A ráadásban aztán újra érkezett Vas, s így megszereztük a két pontot. - Moser Medical Graz 99ers - Sapa Fehérvár AV19 2-3 h.u. (0-0, 0-1, 2-1, 0-1) Graz, 1700 néző, vezette: Kellner, Sporer, Trattnig. Graz: Weinhandl - Werenka, Klimbacher, Paré, Hancock, Norris, Tremblay, C. Harand, Moderer, Peintner, Lenes, F. Iberer, Kuiper, Ganahl, Lange, Woger, Lembacher, Lindgren, M. Iberer, Ouellette, P. Harand. Vezetőedző: Bill Gilligan.

Tovább...
 
Háromszor egyenlítettünk, negyedszerre már nem sikerült Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. január 30.

ImageA Jesenice elleni sorsdöntő mérkőzésen háromszor egyenlített csapatunk, de a szlovének negyedik alkalommal is megszerezték a vezetést, amire már nem volt közvetlen válaszunk. A vége 6-4-es vereség lett egy izgalmas összecsapáson. - Alaposan egymásnak estek a csapatok a mérkőzés első perceiben, ám a mieink gyorsan magukhoz ragadták a kezdeményezést, különösen Sofron ficánkolt az elején. Éppen ezért hatott derült égből villámcsapásként a Jesenice vezető gólja: öt perc sem telt el, amikor Durco eladott korongjára Ticar csapott le, s jobbról fonákkal Hetényi mellett a kapuba emelt. (0-1).

Tovább...
 
Vojvodina helyett egymás elleni játék Nyomtatás E-mail
Írta: Schmidt Bea / Videoton FC   
2011. január 30.

ImageA szerbeknek nem tetszett a Sóstói Stadion műfüves pályája, amelyen végül nem voltak hajlandók játszani. - Az idén is hiába várta a fehérvári közönség a szerb Szuperliga harmadik helyén telelő FK Vojvodina együttesét, mert míg az elmúlt évben vízumproblémák miatt nem érkezett meg a csapat Sóstóra, addig az idén a sportigazgató, Miodrag Pantelic parancsolta vissza a játékosokat a buszra – műfüves pályánkat ugyanis minőségen alulinak találta.

Tovább...
 
A látványra is ügyelve Albacomp - Atomerőmű SE 92-74 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. január 30.

ImageMár a szünetig megfelelő előnyt épített fel a csapat, a meccs második felében a show-elemek sem hiányoztak a magabiztosan megnyert rangadóból. Albacomp - Atomerőmű SE 92 - 74 (26-23, 30-18, 19-18, 17-15) Székesfehérvár, 2500 néző. / Albacomp: Simon 14, Hanga 20, Crocker 12/3, Hollis 16/6, Jones 15 Cs: Keller 7, Bódi 5/3, Madár 3/3. Edző: Braniszlav Dzunics. / ASE: Kovács 4, Winters 4, Hodges 21/9, Körtélyesi, Sales 29/3 Cs: Farkas, Morgen 4/3, Tóth 2, Pavlik 10/6. Edző: Horváth Imre.

Tovább...
 
Elfogytunk a rangadóra Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. január 30.

ImageAz elmúlt évek leggyengébb színvonalú Fejér megyei rangadóján a Dunaújvárosi REK végig vezetve hétgólos győzelmet aratott a sérülésektől és betegségektől megtizedelt Alcoa FKC RightPhone ellen. A fehérváriaknál Amorim sérülés, Trishchuk és Rádl megbetegedés miatt nem állhatott Mihály Attila rendelkezésére, valamint számos további játékos vírusos fertőzéstől legyengülve vállalta a játékot.

Tovább...
 
Nincs mese: győzni kell! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. január 28.

ImageCsodálatos volt Medvescak és a Klagenfurt legyőzése, értékes pontokat szereztünk Linzben és Salzburgban, de ez semmit sem ér majd, ha ma este nem győzzük le az előttünk álló Acroni Jesenicét. - Nagyon úgy tűnik, hogy 13 fordulóval az alapszakasz vége előtt négy csapat küzd két helyért. A rájátszást jelentő nyolcadik - és a tabellára pillantva ide sorolhatjuk még a hetediket is – pozícióért a 34 pontos Volán, a Jesenice (35), a Ljubljana (40) és a Medvescak (41) vív élet-halál harcot, s kijelenthető: e négy gárdával még bármi történhet.

Tovább...
 
<< Első < Előző 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5336 - 5346 / 7449